İYİ Parti Siirt İl Başkanı Aydar, Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketindeki Fiyatlara Tepki Gösterdi!

İYİ Parti Siirt İl Başkanı Osman Aydar, Siirt'te açılan Tarım Kredi Kooperatif Marketindeki 'indirimli satış' fiyatlarına tepki gösterdi.

Siirt'te geçtiğimiz hafta açılışı yapılan Tarım Kredi Kooperatif Marketindeki‘indirimli satış' fiyatlarına tepki gösteren İYİ Parti Siirt İl Başkanı Osman Aydar, indirimlerin yetersiz olduğunu dile getirdi.

"Vatandaş yüzde 30 indirim beklerken yüzde 1'lik indirim bile olmadı."

"Marketlerde yüzde 30 indirim beklenirken gerçekleşen indirim yüzde 1 bile olmadı" diyen Aydar, vatandaşa büyük umutlar ile duyurulan Tarım Kredi Kooperatif Marketindeki ‘indirimli satış' fiyatları ne yazık ki halkın cebine yansımadı. Ben geçtiğimiz hafta içinde Siirt'teki bir çok marketi gezerek, Tarım Kredi Kooperatif Marketindeki fiyatlar ile karşılaştırdım. Yaptığımn fiyat karşılaştırması sonucu ne yazık ki beklenen indirimin yapılmadığını gördüm. Yağdaki fiyat farkı zincir marketlerle ne yazık ki 1 TL gibi komik bi fark var." ifadelerini kullandı.

"Vatandaş eskiden poşet poşet alırken şimdi gram gram almak zorunda kalıyor" yorumunda bulunan Aydar, "yazın ortasında domatesin kilosu 10 TL olmuş. Eskiden kilo kilo alınan erzaklar meyveler şuan gram gram alınmak zorunda kalıyor. Hal böyle olunca şimdi 200 gram aldığımız bir ürünü kış mevsiminin gelmesiyle birlikte bunu 100 grama indirecek bunun için bir an önce yetkili birimler harekete geçmeli" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 1
Tahir 23 Ağustos 2022 19:51

Madem bütün marketleri gezdi neden o market fiyatlarını videoya almadı. Dürüst siyaset diye yola çıkildi ama yalan siyasetten başka bir şey yapmıyorlar. Onca vatandaşa zulm eden bir zavvalinin peşinden gitmeniz manidar

Bakmadan Geçme