Siirt AK Parti Heyetinden Kaymakam Özcan'a Ziyaret

AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve parti teşkilatından yönetim kurulu üyeleri, Baykan Kaymakamı Fatih Özcan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında bölgeye yönelik projeler ve yerel çalışmalar ele alındı.

Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül, AK Parti İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve AK Parti İl/İlçe Teşkilatındaki Yönetim Kurulu Üyeleri, Baykan Kaymakamı Fatih Özcan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, bölgedeki projeler ve yerel yönetim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti ve AK Parti yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Özcan, bölgedeki projeler ve halkın yaşam standartlarını artırmaya yönelik yapılan yatırımların devam ettiğini belirterek, iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

AK Parti heyeti de Kaymakam Özcan'a görevinde başarılar dilerken, bölge halkı için yapılan hizmetlerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade ettiler. Baykan Kaymakamlığı, bu anlamlı ziyaretin fotoğraflarını ve detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme