Siirt Baykan'da MHP'nin Yeni Hizmet Binası Açıldı

Siirt Baykan'da MHP'nin yeni hizmet binasının açılışı, partililer ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, açılışta önemli mesajlar verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Baykan İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binası, geniş katılımlı bir törenle açıldı. Törene, MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, AK Parti Baykan İlçe Başkanı Cahit Gümüş, MHP ve AK Parti yöneticileri, partililer ve Baykan halkı katılım sağladı.

Açılışta bir konuşma yapan MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamlarını ileterek, Siirt ve Baykan'a hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getirdi. Tükenmez, "Yeni binamızda görev yapacak arkadaşlarımız, Baykan'a, ülkemize ve milletimize değer katacak hayırlı hizmetlerde bulunacaklar. Rabbim hepsini mahcup etmesin. Bu tür etkinliklere katıldıkça, ay yıldızlı bayrağımızı asla indirtemeyecekler," dedi.

Yeni binanın partililere hizmet sunmanın yanı sıra, halkla daha yakın ilişkiler kurulmasına da imkan sağlayacağı belirtildi.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme