Siirt Belediye Eş Başkanı Kaysi'den, CHP'li Belediyeye Ziyaret

Siirt Belediye Eşbaşkanı Mehmet Kaysi ve Belediye Meclis Üyesi ile DEM Parti Grup Sözcüsü Amine Timurtaş, İstanbul'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

TAKİP ET

Ziyaretler kapsamında,CHP'li Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ile bir araya gelerek yerel yönetimlerin iş birliği olanaklarını değerlendirdiler.

Buluşmada, yerel yönetimlerin güçlü bir iş birliği içerisinde çalışmasının, toplumsal gelişim ve yerel hizmetlerin etkinliği açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Eşbaşkan Kaysi, bu tür ziyaretlerin yerel yönetimler arasında dayanışma ve bilgi alışverişini artıracağını belirterek, "Yerel yönetimlerin birbirleriyle olan iş birliği, halkımıza daha iyi hizmet sunmamızı sağlayacaktır," dedi.

Eşbaşkan Kaysi, Bahçetepe'nin nazik misafirperverliğine teşekkür ederek, bu tür buluşmaların yerel yönetimler arasındaki ilişkileri pekiştireceğine inandığını belirtti.

Ayrıca, karşılıklı projeler ve sosyal etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulunarak, gelecekteki iş birlikleri için somut adımlar atma niyetinde olduklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme