Siirt Boks Camiasında Büyük Sevinç!

Milli Takım Kampına Siirtli Antrenör Davet Edildi.

Siirt Belediyesi Spor Kulübü Boks Antrenörü Vedat Kayıkçı, yıldız erkekler milli takım kampına davet edildi. Belediye Spor Kulübü bünyesinde boks sporuna yönelik eğitimler veren Antrenör Vedat Kayıkçı, Çanakkale'de yapılacak olan yıldız erkekler milli takım hazırlık kampına davet aldı. Bu kamp, 29-30 Haziran tarihleri arasında Bosna Hersek'te düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'na hazırlık amacı taşımaktadır.

Milli takım kamp kadrosuna alınan Vedat Kayıkçı, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:

"Milli takım kampına davet edilmek büyük bir gurur. Belediye Spor Kulübü bünyesinde sürdürdüğümüz ve bir süre sonra meyvelerini alacağımız çalışmalarımız tüm hızıyla ve zorlu şartlarda devam ediyor. Ortaya koyduğumuz gayretli çalışmalar, Boks Federasyonumuzun dikkatini çekmiş olacak ki milli takım kampından davet aldık ve çok mutlu olduk. Federasyon başkanımıza ve ilgili yetkililere teşekkür ederim."dedi.

Vedat Kayıkçı'nın bu başarıları, Siirt Belediye Spor Kulübü ve Siirt boks camiası için büyük bir sevinç kaynağı olurken, antrenörümüzün milli takım kampında da aynı başarıyı göstermesi en büyük temennimizdir.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt'te Meydanda Silahlı Çatışma! Yaralılar var
Siirt'te meydana gelen silahlı çatışmada yaralıların isimleri belli oldu! Yaralılar arasında Siirtli ünlü sanatçı da var
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 4 Şube Müdürü Görevden Alındı
Siirt'te Genç Kadın Asılmış Halde Ölü Bulundu
Siirt Valisi Meydanda Çıkan Çatışmanın Ortasında Kaldı!
Hazır olun yeni iller geliyor! 82, 83, 84 bakın nerelerin plakası olacak
Siirt'te İş Yerinde Silahlı Saldırı: 3 Yaralı
Siirt'te Ekmeğe Zam Geldi! İşte 200 Gram Ekmeğin Yeni Fiyatı...
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te açık hava sinema gösterimi
Siirt Belediyesi'nden Kadın Çalışanlarına Regl İzni!
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR