Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4 İsmin Görevden Alınmasını Tasarruf Tedbirlerine Bağladı

Siirt İl Milli Müdürlüğü 4 şube müdürünün görevden alınmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada kadro fazlası olarak görevlendirilen 4 şube müdürünün geçiçi görevlerinin sona erdiğini ve tasarruf tedbirleri gereği geçici görevlerin uzatılamayacağını belirtti.

İşte yapılan yazılı açıklamanın tam metni;

Yorumlar 8
Masum Kızılkan 26 Haziran 2024 15:20

"Ali Baba" çakma isimli belli insan peşinen söyleyeyim vallahi de billahi de Diya Yarayan'la şimdiye kadar hiçbir münasebetim olmadı. Amma gazeteciliğine laf söyletmem. O asla kıvırmaz dobra ve harbidir. Senin ona kuyruk acın varsa ki vardır mutlaka sana nasihatım bulaşma ona. Seni bulur gereğini yapar. Yaptığı gazetecilik ortada değerimizi ismini anarken önce salyalarını sil cicicm.

siirt aşığı 26 Haziran 2024 10:07

siirti yediniz bitirdiniz liyakatsizler senelerdir yüksek maaşlar aldınız ülkenin batmasında sizinde payınız var

Duyarlı 25 Haziran 2024 22:24

MEM de hangi birimde olursa oldun, tüm görevlerin sonlandırılmalı. Göreve gitmeyenlerle ilgili işlemler de yapılmalı. İlçe ya da köylerden merkeze görevlendirmeler de iptal edilmeli. Her kes asli görevine iade edilmeli.

Ali Öz 25 Haziran 2024 21:53

4 u beş para etmez.

Yetkin gözcü 25 Haziran 2024 20:07

Partinin siirtli a....p lardan intikami oy vermeyen a....p.lara ders vermisler akillarinca.. tum mudurlukler k..... lere veriliyor kervan yanlış yolda

Ali Baba 25 Haziran 2024 20:03

Bilip bilmeden Irkçılık imalarında bulunan Siirt Birlik gazetesi yazarı Diya Yarayan bu açıklamanın ardından nasıl kıvıracak acaba.Gerçeği bilmeden yapılan yanlı yorumlar Siirt halkının vicdanında kötü bir yer edinecektir.Herkes bilirki görevlendirmelerin iptalleri Valilik onayına bağlıdır.Diya Yarayan görevlendirmelerin iptalini yapan makam için "Kim bu alçak "diye soruştururken sayın valimiz sessiz mi kalacak? Demek Siirt'e ağzı olan gazeteciyim diye geçiniyor.

İrfan 25 Haziran 2024 19:44

Bu görevden alma dördünün de Arap olması tesadüf mü?

mete 25 Haziran 2024 18:59

bakalım hangi liyakatsiz kişiler gelecek.

Bakmadan Geçme