Siirt İl Milli Eğitim Müdürü, Türkiye Gündemine Oturan Okulu Ziyaret Etti!

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Pervari ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına rağmen öğretmen atamalarının 3 hafta gecikmesi nedeniyle okula gidemeyen öğrencileri ziyaret etti.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Pervari ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına rağmen öğretmen atamasının 3 hafta sonra olduğu için eğitime başlayamayan öğrencileri ziyaret etti.

Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe köyünde 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına rağmen, öğretmen atamasının geç yapılmasındna kaynaklı öğrenciler eğitim hayatına geç başladı.

İlçe Ziyaretleri kapsamında okulları gezen Siirt İl Milli eğitim Müdürü Salih Sadoğlu Pervari ilçesine bağlı Yapraktepe Güzelbağ İlk Ortaokulunu ziyaret etti.

İncelemelerde bulunan Sadoğlu, okula atanan ücretli öğretmenler bir araya gelerek, öğrenciler hakkında bilgi aldı.

Büyük Yankı Uyandırmıştı!

024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasına rağmen, ilk haftalarda öğretmen atamasının yapılmaması sosyal medya gündemine bomba gibi oturmuş, çok sayıda vatandaş il milli eğiitm müdürlüğüne ve bakanlığa tepki göstermişti.

Yorumlar 1
Can 04 Ekim 2024 13:05

Şunu merak ediyorum. O okulun norm kadrosunda olup başka il merkezine ya da başka yere görevlendirilen öğretmenler var mı. Akıl kârı değil okul da hiç öğretmen olmaması.

Bakmadan Geçme