Siirt'te ATM'lere Zarar Veren Şüpheli S.Ş., Artı Siirt'e Özel Açıklama Yaptı! Sebebini Açıkladı

Siirt'te ATM camlarına zarar veren S.Ş., Artı Siirt'e özel açıklamasında, sürekli arızalı olan cihazlar nedeniyle sinir krizi geçirdiğini ve bu yüzden ATM'lerin camlarını kırdığını belirtti.

Siirt'in Bahçelievler Mahallesi'nde 6 Ekim 2024 tarihinde Hz. Fakirullah Caddesi üzerinde bulunan iki özel bankaya ait ATM cihazlarının camlarına zarar veren S.Ş., Artı Siirt'e yaptığı özel açıklamada olaya dair ilk kez konuştu. Olay sonrası kısa sürede yakalanan S. Ş., ATM'lere neden zarar verdiğini detaylı bir şekilde anlattı.

''Sürekli Aynı Sorunla Karşılaşıyordum''

S.Ş., ATM'lere zarar verme sebebini şu şekilde açıkladı: "Sürekli o ATM'leri kullanmak istiyorum ama hep sorunlu oluyorlar. Para çekmek için o kadar yol yürüyorum, ama cihazlar ya arızalı oluyor ya da başka bir sıkıntı çıkıyor. Kendi paramla rezil oluyorum. Bu duruma her seferinde sinirleniyordum. Daha önce paramı da yuttu ATM, onu da almak konusunda sıkıntı yaşadım. Bana Diyarbakır'dan gelecek ekibin ilgileneceğini söylediler. Her seferinde bir sürü sorun yaşadım."

''Sinir Krizi Geçirdim ve Camları Kırdım''

Sonunda sabrının tükendiğini belirten S.Ş., yaşadığı öfkenin kontrolsüz bir hale geldiğini ifade etti: "Siirt'te farklı noktalardaki ATM cihazlarını kullanmak için o kadar yol yürüyorum ve her seferinde aynı sorunla karşılaşıyorum. En son bir daha bu sorunla karşılaştığımda çok sinirlendim. Kendime hakim olamadım, sinir krizi geçirdim ve ATM'lerin camlarını kırdım."

Olay sonrası yakalanan şüpheli hakkında adli işlemler devam ederken, S.Ş. yaptığı açıklamada pişman olduğunu da dile getirdi.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme