Siirt'te Jandarmadan 23 Nisan Sürprizi: Minik Yüreklere Bayram Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Siirt'te anlamlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Siirt İl Jandarma Komutanlığı, kırsal bölgelerdeki köy okullarında öğrenim gören ilkokul öğrencilerine özel bir bayram sürprizi hazırladı.

Pervari, Baykan, Eruh, Şirvan, Kurtalan ve Tillo ilçelerine bağlı köy okullarında düzenlenen etkinliklerde, jandarma personeli çocuklarla bir araya geldi. Bayraklarla süslenen okul bahçelerinde, balonlarla renklendirilen ortamda çocuklar için çeşitli oyunlar, eğlenceli aktiviteler ve yarışmalar organize edildi.

Etkinlik boyunca yüzleri gülen çocuklara Türk bayrağı, balon ve hediyeler dağıtıldı. Çocukların bayram coşkusuna jandarma ekipleri de katılarak unutulmaz bir gün yaşanmasını sağladı. Miniklerin mutluluğu, hem ailelerin hem de jandarma personelinin yüzüne yansıdı.

Aileler, bu özel organizasyon için Siirt İl Jandarma Komutanlığı'na teşekkür ederek, çocuklarının sevincine ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Jandarma yetkilileri, 'Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun' mesajını paylaştı.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme