Siirt'te Kar Engeli! Merkez ve 2 İlçede Taşımalı Eğitime Ara Verildi, 4 İlçede Tüm Okullarda 1 Gün Tatil
Siirt'te etkili olan yoğun kar yağışı, aşırı soğuk ve buzlanma nedeniyle Pervari, Eruh, Baykan, Şirvan ilçelerinde tüm okullarda, Siirt Merkez, Kurtalan ve Tillo ilçelerinde ise taşımalı eğitime 21 Şubat 2025 tarihinde 1 gün ara verildi.
Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre özellikle yüksek kesimlerde kar yağışının devam ettiğini belirterek, hava şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek amacıyla bu ilçelerde okulların tatil edildiğini duyurdu.
Yetkililer, sürücüler ve vatandaşları buzlanma ve yoğun kar yağışı konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarırken, acil durumlar için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşılabileceği hatırlatıldı.