Siirt'te Lösemiye Dair Farkındalık Buluşması Gerçekleştirildi

Siirt Üniversitesi LÖSEV FAYDA Toğluluğu ve Genç Hemşireler Topluluğu tarafından organize lösemiye dikkat çekilen önemli bir sosyal sorumluluk etkinliği, Siirt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

LÖSEV FAYDA Proje Sorumlusu ve Halkla İlişkiler Uzmanı Ayfer Adıgüzel, akademisyen Kardelen Kayatürk ve Kahramanmaraş'tan gelen uzman hemşire Furkan Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, lösemi hakkında farkındalık artırıldı.

Seminerde, lösemiye dair bilinçlenmenin önemi vurgulanırken, bu hastalıkla mücadele eden çocuklara ve ailelerine nasıl destek olunabileceği konusunda değerli bilgiler paylaşıldı.

LÖSEV'in yürüttüğü çalışmaların ve toplumda yarattığı etkinin anlatıldığı etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Saka'nın da destek verdiği etkinliğe, üniversitenin akademik kadrosu ve öğrencileri yoğun katılım gösterdi.

Konuşmacılar, lösemiyle mücadelede toplum bilincinin artırılmasının kritik bir rol oynadığını vurgulayarak, LÖSEV'in bu alandaki çabalarının önemine dikkat çekti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme