Siirt Tillo'da Çocukların Anlamlı Eylemi Ses Getirdi: Ünlü İşadamı Dinçer Azaphan'dan Park Sözü

Siirt'in Tillo ilçesi Hatrant köyünde çocuklar, köylerine park yapılması talebiyle düzenledikleri eylemle seslerini duyurdu. Ünlü iş insanı Dinçer Azaphan ise çocukların talebine kayıtsız kalmadı ve park yapılacağı müjdesini verdi.

Tillo ilçesine bağlı Hatrant köyünde, çocuklar dikkat çekici bir eylem gerçekleştirerek ellerinde "Köyümüze park istiyoruz" yazılı dövizlerle köy meydanında toplandı. Çocukların oyun alanı taleplerini duyurmak için bir araya geldiği bu eylem, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Dinçer Azaphan'dan Hızlı Yanıt

Çocukların anlamlı eyleminin kamuoyunda büyük ilgi görmesinin ardından, Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan harekete geçti. Azaphan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Allah kısmet ederse, bir hafta içinde parkınızı inşa edeceğiz. #ÇocuklarımızYeterkiMutluOlsun" ifadeleriyle çocuklara park sözü verdi.

Bir Haftada Park Müjdesi

Siirtli çocukların talebine duyarsız kalmayan Azaphan'ın açıklamaları, köy halkında sevinçle karşılandı. Eylem sayesinde kısa sürede çözüm bulan çocuklar, park hayallerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tunç Holding'in desteğiyle yapılacak parkın inşaatına bir hafta içinde başlanacağı belirtildi.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme