Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın Oğlunun Düğün Törenine Katıldı
Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın oğlu Ferhat Yılmaz ile Esra Alperen'in düğün törenine katılarak, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Kuzu, Yılmaz ve Alperen ailelerine tebriklerini iletti.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın oğlu Ferhat Yılmaz ile Esra Alperen'in düğün törenine katılarak, genç çiftin mutlu günlerinde yanlarında oldu.
Başkan Kuzu, düğün töreninde yaptığı açıklamada, başta Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz olmak üzere Yılmaz ve Alperen ailelerini tebrik etti. Kuzu, 'Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Bugün burada olmak bizleri gerçekten çok mutlu etti,' dedi.
Siirt TSO Başkanı ve törene katılan diğer davetliler, genç çiftin yeni hayatlarında mutluluklar dileyerek bu özel anı birlikte paylaştı.