Siirt Valiliğince Kurban Bayramı Dolayısıyla Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Siirt Valiliğince organize edilen ve her yıl düzenlenmesiyle geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni Polis Evinde gerçekleşti.

Bayram kutlama programı, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla, Polis evinde gerçekleştirildi.

Siirt Valiliğince Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Milletvekili Mervan Gül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Baro Başkanı Muhammed Alptekin, kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla ‘Polis Evi'nde gerçekleştirildi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajlarının verildiği bayramlaşma töreni, kent halkıyla il protokolünü bir araya getirdi.

Vatandaşların kamu çalışanlarının bayramını tebrik eden Vali Kızılkaya, “Sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz” dedi.

Bakmadan Geçme