Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, '3M2H Spor ve Yaşam Merkezi'nin Açılışına Katıldı

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ülkenin en büyük fitness merkezlerinden biri olan '3M2H Spor ve Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı. Sporun ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yapan Vali Kızılkaya, işletme sahiplerine bereketli kazançlar diledi.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Türkiye'nin en büyük fitness merkezlerinden biri olarak gösterilen ‘3M2H Spor ve Yaşam Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Vali Kızılkaya, spor ve sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.

Açılış sonrası spor merkezini gezen Vali Kızılkaya, yetkililerden detaylı bilgi aldı. Sporun, bireylerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığına büyük katkı sağladığını belirten Kızılkaya, merkezin Siirt'e kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Kızılkaya, spor merkezinin ilimize hayırlı olmasını temenni ederken, işletme sahiplerine bereketli kazançlar diledi.

Vali Kızılkaya, "Bu tür merkezler, sağlıklı bir toplum için büyük önem taşıyor. Siirt'in spor ve yaşam kalitesini artıracak bu merkezin açılışı, şehir için önemli bir adım" ifadelerini kullandı.

Açılışa Önemli İsimler Katıldı

Açılışa Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül, Siirt AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Siirt AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Tekin, AK Parti Kurucu Siirt İl Başkanı Şefik Erden ve davetliler katıldı.

Açılış töreni, işletme sahipleri ve katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleşti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme