Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Müzikal Masal Gecesi'nde Öğrencilerin Performansını Beğeniyle İzledi

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Müzikal Masal Gecesi' etkinliğine Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya katıldı. Öğrencilerin sahne performansları büyük alkış toplarken, Vali Kızılkaya programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutladı.

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "Müzikal Masal Gecesi" etkinliğine Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya katıldı. Öğrencilerin sahne performansları büyük alkış toplarken, Vali Kızılkaya programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutladı.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Müzikal Masal Gecesi" etkinliğine katıldı. Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Öğrencilerin sergilediği sahne performansları büyük bir beğeni ve alkış topladı. Vali Kızılkaya, etkinliğin sonunda yaptığı konuşmada, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederek, "Müziğimiz ve sanatımız, öz kültürümüzden geleceğimize uzanan bir köprüdür," dedi.

Etkinlik, Siirt'in kültürel zenginliklerinin genç nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynarken, öğrencilerin sanat alanındaki yeteneklerini sergilemelerine de imkan sağladı. Vali Kızılkaya ve eşi, etkinlik boyunca öğrencilerle yakından ilgilendi ve onların heyecanına ortak oldular.

ÇOK OKUNANLAR
Siirt'te Feci Kaza: Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Siirtli Firma, Dünya Devi ile Bayilik Anlaşması Yaptı
Siirt'te yeşil altın piyasada! İlk mahsulün fiyatı belli oldu
Siirt'te İŞKUR Üzerinden 75 Personel Alımı Yapılacak! İşte Branşlar ve Başvuru Şartları
Siirt'te Şehir İçi Dolmuş Ücretlerine Yüzde 40 Zam Yapıldı: Yeni Fiyatlar Açıklandı
Siirt İl Özel İdaresi'ne 35 Personel Alınacak
Siirt'te 2. Kattan Düşen Genç Kadın Hayatını Kaybetti
Amedspor 1. Lig'de evinde ilk maça çıkıyor! Amedspor Maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak mı?
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te Köprü Beklerken Mizahla Karşı Kıyıya Geçtiler!
Siirtli Avukat Rezan Epözdemir Galatasaray Hakkında ''Karaborsa'' İddialarına İlişkin Suç Duyurusunda Bulundu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR