Siirtli Hacılar Yurda Döndü! Çiçeklerle Karşılandılar

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı hac organizasyonu ile hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan Siirt'li hacılar yurda döndü. Siirt'te gelen hacılar ise yakınları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu ile Siirt'ten kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacı kafilesi, 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü yurda döndü.

Batman Havaalanı'na gelen hacıları, pasaport işlemlerinin ardından Dış Hatlar Terminali'nin çıkış kapısında aileleri ile beraber Siirt İl Müftülüğü Hac Umre Bürosu personeli karşıladı. Siirtli hacılar daha sonra karayolu ile Siirt'e getirildi. Hacılar, il müftülüğü önünde çiçek ve güllerle karşılandı.

Siirt il Müftülüğü önünde Otobüsten inmelerini heyecanla bekleyen aileleri ve yakınlarıyla hasret gideren hacılar, hac ibadetinin kendilerine nasip olduğu gibi gidemeyenlere de nasip olmasını diledi. Yurda dönüş yapan hacılar, ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Siirt İl Müftülüğü yetkililerine ilgi ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, hacı olmanın mutluluğunu yaşayan hacıların sorunsuz bir şekilde hac yaptıklarını ve yurda döndüklerini belirterek, din görevlilerine ve bütün hacılara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme