Siirtli Siyasetçi Adil Erdem: Siirt'in İyi Olmasına Az Kaldı

Doğru Parti Baykan İlçe Başkanlığından istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Adil Erdem, önemli açıklamalarda bulundu.

"Hükümet maalesef yanlış ekonomik politikalarda ısrarcı olmakla birlikte kambiyo rejimini kontrol etmek gibi serbest piyasaya müdahaleye gidecek kadar yanlış politikalar uygulamaya devam ediyor." diyen Erdem, Güvenilir anket şirketlerinin araştırmalarında ve kamuoyu yoklamalarında partimizin %20 bandını aşmış durumda olduğunu ve aynı zamanda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in halk içerisinde beğenisi ve ahlaklı siyaset anlayışı ile beraber partimizin her geçen gün daha da büyüdüğünü görebiliyoruz." ifadelerini kullandı.

"İYİ Parti olarak hedefimiz önümüzdeki genel seçimlerde en çok oy alan ve oyunu en fazla yükselten parti olmayı başarmaktır." açıklamasında bulunan Erdem, "Gün geçtikçe bu hedefe yaklaştığımızı Genel Başkanımızın il ve ilçe ziyaretlerinde rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz. Bizler de bu uğurda seçim gününe kadar çalışacağız, çabalayacağız." yorumunda bulundu.

Erdem konuşmasının devamında, ""Hiç bir vatandaşımızın ümitsizliğe kapılmaması çok önemli. Ülkemizin iktidar değişimi ile birlikte ehliyetli, liyakatli bir kadroyla düzlüğe çıkacağına, refaha ereceğine inanmalılar. Ülkemizin her zorluğun altından kalkabilecek, ekonomik bunalımları geride bırakarak müreffeh bir ülke olabilecek güçte ve potansiyelde bir ülke olduğunu iktidara geldiğimizde herkes net bir şekilde görecektir. Yeter ki doğru tercih yaparak, iktidarı işin ehli olana verelim." dedi.

Türkiye'nin İyi olmasına, Siirt'in İyi olmasına az kaldı diyen Erdem son olarak şunları söyledi:

"Bu nedenle tüm hemşerilerimizi partimize üye olmaya ve destek olmaya davet ediyorum. Gelin hep beraber güçlü ailemize katılarak müreffeh ve güçlü bir Türkiye hedefinde birleşerek ülkemiz üzerindeki kara bulutları dağıtalım. Merak etmeyin, Türkiye'nin İyi olmasına, Siirt'in İyi olmasın az kaldı diye konuştu."

Yorumlar 3
İsmet 01 Temmuz 2022 08:50

Adam çök büyük siyasetçi havalarda uçuyor hayal görüyor, Siirt'ten kesin milletvekili çıkar ve beraberinde Batman Diyarbakır milletvekillerini götürür

Osmanlı 30 Haziran 2022 21:23

He he aynen devam sonra ortada kalma

Ali demir 30 Haziran 2022 13:02

Kim tutar seni yuru be kocum. Siyaset o kadar kotu ku. Dun furdugun yer bugun okdugun yer ve yarin duracagin yer menfaat ruzgarina gore degidiyor

Bakmadan Geçme