TOGG'dan 732 bin TL'lik alım fırsatı! TOGG Kampanya

Yerli otomobil markası TOGG, araç sahibi olmak isteyenler için yeni kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…

TOGG, 732 bin TL peşinat ödeyenler için sıfır kilometre araç kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya kapsamında 732 bin TL ödeyenler, TOGG T10X modeline hemen sahip olabilecek.

Toplam liste fiyatı 1 milyon 432 bin TL olan araç için, kalan 700 bin TL ise sıfır faizli kredi ile taksitlendiriliyor. Bu fırsat, özellikle yerli araç üretimine ilgi duyan vatandaşlar için cazip bir seçenek sunuyor.

SIFIR FAİZ VE VADELİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

TOGG T10X, yerli ve elektrikli bir araç olarak çevre dostu özellikleriyle öne çıkıyor. İlk üretildiğinde 1 milyon TL civarında bir fiyata sahip olan araç, zamanla artan maliyetlerle birlikte güncel fiyatlara ulaştı. Vatandaşların yüksek fiyatlara yönelik taleplerini dikkate alan TOGG yetkilileri, bu yeni kampanyayı devreye sokarak daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

Sıfır faiz ve uzun vadeli ödeme seçenekleri ile TOGG T10X, yerli otomobil pazarında dikkat çekiyor.

Yorumlar 1
Emre 19 Eylül 2024 21:20

58 bın taksıt odeyebılecek olan vatandaş peşin parayla da alabilir 24 ay vade olsaydı bari orta gelirliler de alabilseydi en azından hem yerli üretim hem yerli alamıyor anlamıyorum insanları tesvık ınsanların butcesıne göre yapılır

Bakmadan Geçme