Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığından Siirtli Gençlere Ücretsiz Kurs Desteği

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı, Siirtli gençler için TYT, AYT ve KPSS derslerinde büyük bir destek sunuyor. Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından projelendirilen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim Merkezi (ÜOZEM) aracılığıyla bu dersler, Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı hizmet binasında ücretsiz olarak verilecek.

Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanı Dr. Kadir Ekin, gençlere yönelik başlatılan bu eğitim projesi kapsamında, ÜOZEM, ODAK2023 ve Türk Büyükleri Okuma Serisi gibi çalışmaları bir arada sunarak, gençlerin eğitimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Siirtli tüm öğrenci kardeşlerini bu imkandan yararlanmaya davet eden Dr. Kadir Ekin, "Eğitim desteğimiz, gönüllülük esasına dayanarak sunuluyor. Tüm ortaokul, lise ve KPSS-B öğrencileri, dijital platformlar üzerinden sınırsız bir şekilde bu eğitimden faydalanabilecekler" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun şekilde tasarlanan bu eğitim programı, öğrencilere dijital ortamda sınır tanımaksızın erişim imkanı sunuyor. Dr. Ekin, "Bu projeyle çocuklarımızın ve gençlerimizin akademik başarılarını artırarak geleceğe daha sağlam adımlarla ilerleyeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Siirtli öğrenciler, Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı hizmet binasında hem bu imkandan faydalanabilecek hem de kendilerini geleceğe hazırlama fırsatına sahip olacaklar.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme