• Haberler
  • Eğitim
  • AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? Anadolu Üniversitesi açıköğretim yaz okulu sınavı yerleri belli oldu mu?

AÖF yaz okulu sınavı ne zaman? Anadolu Üniversitesi açıköğretim yaz okulu sınavı yerleri belli oldu mu?

Anadolu Üniversite tarafından Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakülteleri için yaz okulu imkanı sunuluyor. Başvuru işlemlerinin tamamlayan öğrenciler artık sınavın gerçekleşeceği tarihi beklemeye başladı. AÖF yaz okulu sınavı 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. AÖF yaz okulu sınavı yerleri genellikle sınavdan 10 gün önce yayınlanan giriş belgesi ile belli oluyor.

Eksik dersleri tamamlama ya da başarısız olduğu dersi alamayanlar öğrenciler AÖF yaz okulu sınavına katılacak.  Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre yaz okulu sınavı yüz yüze gerçekleştirilecek.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2023-2024 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı 17 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF yaz okulu sınavına katılacak öğrencilerin sınav yerleri henüz belli olmadı. AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi genellikle sınav tarihinden 10 gün önce erişime açılıyor.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM YAZ OKULU SINAVINA KİMLER KATILABİLİR?

Yaz okuluna güz ve bahar döneminde kayıt yenileten-yeniletmeyen, yarı yıl fark etmeksizin tüm Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Fakültelerin öğrencileri kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, üst yarıyıl ya da alt yarıyıllardan hiç almadıkları dersleri yaz okulunda alabilir.

YAZ OKULU SINAVI TEK OTURUM MU OLACAK?

Yaz okulu başarı değerlendirmesi tek sınav üzerinden yapılır ve bu sınavın başarı notuna katkısı %100'dür.

YAZ OKULU SINAVINDA KAÇ SORU SORULACAK?

Sınavda her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecektir. Geçme notu 35'tir. 4 yanlış bir doğru uygulaması devam etmektedir.

Bakmadan Geçme