Apple'ın komedi dizisi ödülleri silip süpürdü

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Şu anda 1. sezonu ile Apple TV+’da olan Ted Lasso dizisi festivallerden eli boş dönmüyor. ‘Oscar’ın müjdecisi’ olarak tanımlanan Altın Küre Ödülleri organizasyonunda dizinin başrol yıldızı En İyi Erkek Oyuncu (Komedi/Müzikal) dalında ödüle sahip olmuştu. Aradan bir hafta geçti. Şimdi dizi Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri‘ne damgasını vurdu.

Ted Lasso üç ödül ile gecenin en çok konuşulan dizisi oldu

Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Sinema ve televizyon yapımları arasında yılın en başarılı işlerinin ağırlandığı tören, ABD ve Kanada’da 400’ün üzerinde kuruluşun temsiliyeti ile bir araya geliyor. Pandemi şartlarına rağmen bir araya gelinen etkinlikte yine ortaya oldukça renkli kareler çıktı.

Gece saatlerinde Apple TV+ dizisi Ted Lasso yedi rakibini geride bıraktı. En İyi Komedi Dizisi dalında proje Better ThingsThe Flight AttendantMomPEN15RamySchitt’s Creek ve What We Do in the Shadows gibi dizilerden sıyrılarak keskin mizahını yine ispatlamayı başardı.

Ted Lasso

Dizi aynı zamanda iki ödülde daha liderliği eline aldı. Başrol yıldızı Jason Sudeikis güçlü rakiplerine karşı Komedi Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle onurlandırıldı. Hannah Waddingham ise Komedi Dizisinde En İyi Yardımcı Oyuncu ödülüyle taçlandırıldı.

Ted Lasso dizisinin konusu

Ufak çaplı bir futbol koçu olan Ted Lasso’nun maceralarını konu alan dizi İngiliz mizahı severler için tam olarak biçilmiş kaftan! Koçluk yapmakta hiç tecrübesi olmamasına rağmen İngiltere’ye gidip profesyonel bir takımda koç olarak işe alınan Lasso ortaya oldukça komik kareler çıkarıyor.

Ted Lasso

Ted Lasso’nun 2. sezonu ne zaman gelecek?

Ted Lasso yakın bir zaman önce Apple TV+ platformundan 2 ve 3. sezon onayı almıştı. Şu anda ikinci sezonun hazırlıkları devam ederken, yeni bölümlerin 2021 yazında ekrana geleceği tahmin ediliyor. Ancak yine de konuya ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmış değil.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN