• Haberler
  • Ekonomi
  • Araç sahipleri dikkat! 14 aydır böylesi olmamıştı! Akaryakıta 2 liraya yakın indirim geliyor (5 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Araç sahipleri dikkat! 14 aydır böylesi olmamıştı! Akaryakıta 2 liraya yakın indirim geliyor (5 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Petrol fiyatı 14 ayın dibini görürken akaryakıt fiyatları için indirim gözüktü. Milyonlarca araç sahibi bu haberi bekliyordu, rakam belli oldu. Akaryakıtta indirim 1,83 TL olacak. 25 Haziran'dan sonra en düşük seviye görülecek. İşte Siirt güncel benzin, motorin (mazot) ve LPG (otogaz) fiyatları...

Petrol fiyatları hafta başından bu yana yüzde 8’in üzerinde değer kaybetti. Brent petrol 73 doların altına geriledi. Ham petrol 69 dolara yakın seyrediyor. Böylece petrol fiyatları Haziran 2023'ten bu yana en düşük seviyede bulunuyor. Petrolde yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansımaya hazırlanıyor. Akaryakıta 2 liraya yakın indirim gelmesi bekleniyor. Peki benzine motorine indirim ne kadar, kaç TL olacak? Güncel akaryakıt fiyatları ne? İşte 5 Eylül 2024 Perşembe benzin-mazot fiyatı…

BENZİNE İNDİRİM GELİYOR

Benzin fiyatlarında 1,83 liralık indirim bekleniyor. Böylece benzin fiyatı 25 Haziran sonrası en düşük seviyeye gerileyecek.

Motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği öngörülmüyor.

Dün ise LPG (otogaz) fiyatı 1,30 TL artmıştı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (5 EYLÜL 2024 PERŞEMBE)

Araç sahipleri dikkat! 14 aydır böylesi olmamıştı! Akaryakıta 2 liraya yakın indirim geliyor (5 Eylül güncel benzin-motorin-LPG fiyatı)

Bakmadan Geçme