- Haberler
- Siirt Haber
- Av. Ekrem Olğaç'tan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik ve Beraberlik İçin El Birliğiyle Çalışmalıyız
Av. Ekrem Olğaç'tan Ramazan Bayramı Mesajı: Birlik ve Beraberlik İçin El Birliğiyle Çalışmalıyız
Av. Ekrem Olğaç, Ramazan Bayramı mesajında dayanışma ve paylaşmanın önemine vurgu yaparak, tüm Siirt halkına huzur ve mutluluk diledi.
Siirtli Av. Ekrem Olğaç, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni etti. Ekrem Olğaç, bayramın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma gerektiren bir zaman olduğunu vurgulayarak, Siirt ve Türkiye genelindeki tüm vatandaşların bayramını kutladı.
Olğaç, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Ramazan Bayramı, bizlere paylaşmanın, yardımlaşmanın ve birlik içinde olmanın önemini hatırlatan özel bir dönemdir. Bayramın, gönüllerdeki kırgınlıkları unutturup, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte daha güçlü bir Siirt ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram dilerim.”
Bakmadan Geçme





