'Aydın'ın Köylerindeki Altyapı Siirt'te de Var'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Siirt'e geldi.

Öz, beraberinde AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve AK Parti ilçe belediye başkanlarıyla Kurtalan'a bağlı Kayabağlar ve Baykan'a bağlı Atabağı Belediyelerine ziyarette bulundu.


Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven'i ve Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale'yi makamında ziyaret eden Öz, beldelerde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Daha sonra AK Parti Siirt İl Başkanlığına giden Öz, partililerle bir araya geldi.
Öz, burada yaptığı açıklamada, genel merkez yerel yönetimler birim başkanlığı olarak Siirt'teki yerel belediyelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.


3 gün boyunca belediyeleri ziyaret edeceğini belirten Öz, "Belediyelerde gördüğüm, memnun olduğum bir hususu ifade etmek istiyorum. Önceki dönem AK Parti Aydın Milletvekili olarak, Aydın'ın her yerini gezmiş bir milletvekili olarak altyapı bakımından Siirt'in beldelerinde ve köylerinde aynı altyapıyı görmüş olmak bizi ziyadesiyle memnun etti. Aydın'ın köylerinde altyapı olarak ne varsa Siirt'in köylerinde de bunları görmüş olmak bizi mutlu etti. 17 yıl boyunca emeği geçen Siirt siyasetçilerine teşekkür ediyorum. Memleketin her tarafına hizmet eden partinin mensupları olmaktan gurur duyuyoruz. AK Parti Siirt teşkilatı birlik içinde Siirt için çalışıyorlar." diye konuştu.


AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ise AK Parti belediye başkanlarıyla hazırladıkları projeleri ilgili bakanlıklara sunduklarını belirterek, "Bakanlıklardan projelerimize dair gerekli destekleri alıyoruz. Vatandaşımıza hizmet açısından gerekli gayreti gösteriyoruz. Bundan sonra da vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda belediye hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde yürütülebilmesi açısından vatandaşlarımızın da desteğiyle inşaallah elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Teşkilatımızla bir bütün halinde halka hizmet etmek için buradayız." şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN