Bahçeli'den İYİ Parti lideri Meral Akşener'e: Dön evine, bitsin bu çile

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisine dönmesini istediği İYİ Parti lideri Meral Akşener'e "Eve dön çağrımız hala geçerlidir. Dön evine bitsin bu çile" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Daha önce Meral Akşener'i partisi MHP'ye davet eden Bahçeli, olumsuz yanıt almıştı. Akşener ise bir "Memleket Masası" kurulmasını istediğini söylemiş, ancak bu şekilde kendileriyle bir araya gelebileceğini belirtmişti.

MHP lideri Bahçeli ise bugün Akşener'in masa teklifine şu sözlerle yanıt verdi: "Sana masa kur değil evine dön dedik. Yeniden çağrı yapıyorum. Evine dön. Bu önerimiz geçerliliğini korumaktadır. Dön evine, bitsin bu çile"

Meral Akşener'den Bahçeli'nin 'eve dön' çağrısına cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Bahçeli'nin kendisine yönelik "Dön evine, bitsin bu çile" çağrısını tiye alarak yanıt verdi. Makam aracından çekildiği bir kareyi sosyal medyadan paylaşan Akşener, "Genel merkezdeki çalışmaları bitirdik, evime dönüyorum" dedi.

MHP lideri Bahçeli'nin "Masa kurma. Bir kez daha diyorum. Dön evine, bitsin bu çile" çağrısına İYİ Parti lideri Meral Akşener'den yanıt geldi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN