• Haberler
  • Siirt Haber
  • Bahçeli'den Siirt Milletvekili Bakırhan'a telefon: Bu ülkeyi birlikte demokratikleştireceğiz

Bahçeli'den Siirt Milletvekili Bakırhan'a telefon: Bu ülkeyi birlikte demokratikleştireceğiz

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan'ın çağrısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakırhan, bu görüşmeye dair detayları paylaştı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan’ın çağrısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini arayarak destek mesajı verdiğini söyledi.

Medya Haber TV’de katıldığı programda konuşan Bakırhan, Öcalan’ın yaptığı çağrının ardından yalnızca bir dakika sonra Bahçeli’nin kendisini telefonla aradığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Öcalan’ın 1 Ekim çıkışını çok önemli ve değerli bulduğunu ifade etti. Bahçeli’nin de bu süreçte rol oynayabileceğini söyledi. Çağrının hemen ardından Sayın Bahçeli beni aradı. Tebrik etti ve ‘Rahat olun, bu ülkeyi birlikte demokratikleştireceğiz’ dedi. Demokrasi için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben bulunduğum noktadayım ve demokrasiyi güçlendirmek için elimden geleni yapmaya hazırım' şeklinde konuştu.”

Bakırhan, Türkiye’nin demokratikleşmesi sürecine vurgu yaparak, bu yönde atılacak her türlü adıma destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!