BAL Liginde İlimizi Temsil Edecek Kurtalanspor Sahaya İndi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun, Bölgesel Amatör Ligi'nin (BAL) 17 Nisan'da başlayacağını açıklamasının ardından temsilcimiz Kurtalan Spor yeni sezon hazırlıklarına başladı. 

Siirt Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör kolaybet Liginde mücadele etmeye hak kazanan temsilcimiz Kurtalan Spor, Covid-19 salgını dolayısıyla verilen aranın sona ermesi ile düzenlenen törenle yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kurtalan İlçe Stadında yapılan törene katılan İlçe Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Kurtalan Spor Kulübü Teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelerek sohbet etti ve kendilerine yeni sezonda başarılar diledi. Ardından Kurtalan Spor Kulübü Yönetimi ile bir araya gelenAydın, yeni sezon öncesi çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Bölgesel Amatör Ligi’nde hem ilimizi hem de ilçemizi temsil edecek olan Kurtalan Spor’un 3. Lige çıkması yolunda gerekli destekleri vereceklerini kaydeden Aydın, ilçemizin önde gelenleri başta olmak üzere tüm hemşerilerimizin takıma sahip çıkmalarını ve destek vermelerini istedi.     

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN