Basın Mensuplarıyla Bir Araya Gelen Siirt Belediye Eşbaşkanları Belediyenin Güncel Borç Miktarını Açıkladı!

Siirt Belediye Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, Siirt Belediyesinin güncel borç tutarını da açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediye makamında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Eş Başkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi, bize oy veren, vermeyen herkese hizmet etmeye geldiklerini söyledi.

Eş Başkanlar Alağaş ve Kaysi, “31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde her kesimden oy aldık. Kentte yaşanan sıkıntıları tespit ettik. Bu sıkıntıları el birliğiyle gidereceğiz. Burada siz emekçi gazetecilerinde desteğini görmek istiyoruz” dedi.

Daha önce billboardlara asılan ve hemen ardından toplatılan Siirt Belediyesi'ne ait borç miktarının güncellenerek Siirt halkına yeniden duyuracaklarını belirten Eşbaşkanlar, belediyenin emvcut borç durumunun  488 Milyon 481 Bin 752,63 TL olduğunu söyledi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 20 Nisan 2024 10:08

    İyi tamam anladik guya siz calmayacaksiniz iyi ama kardesim hala sokalar çöp kaldırımar isgal altinda her bir isyerinde farkli fiyat fahis fiyat uygulamalri hijyen sıfır ve siz hala sacma sapan seylerle ugrasiyor is uretmiyorsunuz

BUNLARA DA BAKIN