Batman'da sahte şirket çetesine operasyon! 3 kişi tutuklandı
Batman'da sahte şirket çetesine operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alından 3 kişi tutuklandı.
Batman'da sahte şirket kurarak internet sitesi ve Instagram hesabı üzerinden vatandaşları mağdur eden çeteyi tespit eden ekipler düğmeye bastı.
3 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Batman Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde paravan şirket banka hesapları kullanarak ülke genelinde 384 vatandaşı 850 bin TL dolandıran 3 şüpheli yakalandı.
SUÇ UNSURLARI ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonda şahıslara ait cep telefonları, banka kartları, paravan şirketlere ait pos cihazları, sim kartlar ve çok sayıda doküman ele geçirildi.
ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ç., S.A. ve F.T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
116 BİN TUTARINDA PARAYA EL KONULDU
İHA'nın haberine göre, şüphelilere ait kripto para borsasında 200 bin 102 TL ve şans oyunları sitesinde 116 bin TL tutarında dolandırıcılık suçundan elde edilen paraya da el konulduğu belirtildi.
Bakmadan Geçme




