Batman ve Siirt Baro Başkanları, Batman ve Beşiri Cezaevlerinde Yaşanan Sorunları Adalet Bakanlığına İletti!

Batman Baro Başkanı Av. Erkan Şenses ve Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif İşleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Görüşmede, Batman ve Beşiri cezaevlerinde yaşanan meslektaş ve yurttaş sorunlarının çözümü için çeşitli konular ele alındı. Baro başkanları, cezaevlerindeki sıkıntıların giderilmesi için gerekli adımları ve iyileştirmeleri Yıldırım’a ileterek, cezaevlerindeki şartların düzeltilmesi adına iş birliği içinde olunması gerektiğini vurguladılar.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Av. Erkan Şenses, "Batman ve Beşiri cezaevlerindeki sorunların çözümü için önemli adımlar atmayı hedefliyoruz. Sn. Enis Yavuz Yıldırım ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik ve sorunların çözümü için karşılıklı anlayış ve iş birliği içinde olacağımızdan eminim" dedi.

Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin ise, "Cezaevlerindeki mevcut sorunları ve iyileştirme önerilerimizi Adalet Bakanlığı ile paylaşmak, hem meslektaşlarımız hem de yurttaşlarımız için önemli bir adım. Bu ziyaret, daha iyi bir cezaevi ortamı için umut verici" ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif İşleri Genel Müdürü Sn. Enis Yavuz Yıldırım, baro başkanlarının ilettiği sorun ve önerileri dikkatle dinlediğini belirterek, cezaevlerindeki şartların iyileştirilmesi adına gerekli adımların atılacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN