Baykan Belediye Başkanına Silahla Saldırdılar mı? Başkan Erdem Açıklama Yaptı

Baykan'da Belediye Başkanı Ekrem Erdem'in evinin yakınlarında silahla ateş açıp olay yerinden kaçan şahıslar yakalandı. Olay hakkında açıklama yapan Başkan Erdem spekülasyonlara ve yalan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Baykan ilçesinde Belediye Başkanı Ekrem Erdem'in de evinin bulunduğu bölgede gece çevreye silahla ateş açan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Karşıkaya mahallesinde gece 3.50 sıralarında Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem'in de evinin bulunduğı bölgede havaya ateş açan ve araçlarına binerek Bitlis istikametinde kaçmaya çalışan 2 şahıs tutuklandı.

Olayın Belediye Başkanıyla Bir İlgisi Yok

Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda olayın kendisi veya ailesiyle ilgili olmadığını, bu doğrultuda yapılan spekülasyonlara ve yalan haberlere itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Gece saatlerinde mahallemizde yaşanan havaya kurşun sıkılma olayında şahsıma veya aileme karşı yapılan bir saldırı olmadığını, yolculuk yapan iki alkollü magandanın bilinçsiz bir hareketi olduğunu tüm dostlarımızın ve Baykanlı hemşehrilerimizin bilgisine sunarım.

Olay anından itibaren hızlıca şahısların yakalanması, soruşturulması ve olayın aydınlatılmasını sağlayan İlçe güvenlik birimlerimize teşekkür eder, hemşehrilerimizin de spekülasyonlara ve yalan haberlere itibar etmemesini önemle rica ediyorum...

BAYKAN BELEDİYE BAŞKANI

EKREM ERDEM

Baykan Belediye Başkanına Silahla Saldırdılar mı? Başkan Ekrem Açıklama Yaptı 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN