Baykan'da Taksi Plakası Satışı ihalesi iptal edildi

Baykan Belediyesi daha önce 30 Temmuz 2024 duyurduğu ticari taksi plakalarının satışı için ihale yapılacak ilan duyurusunun ardında ortaya çıkan bazı eksikliklerin giderilmesi için ihalenin şimdilik iptal edildiğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Baykan Belediyesi, Daha önce duyurduğu 15 Ticari Taksi Plakası Satışı Yapılacak şeklindeki ihalenin iptal edildiğini açıkladı.
Baykan Belediyesi daha önce 30 Temmuz 2024 duyurduğu ticari taksi plakalarının satışı için ihale yapılacak ilan duyurusunun ardında ortaya çıkan bazı eksiklerin giderilmesi için ihalenin şimdilik iptal edildiğini duyurdu.

Baykan Belediyesi, daha önce ticari taksi plakalarının satışı için 30 Temmuz 2024 tarihinde  ihale düzenleyeceğini duyurmustu,ancak Belediye Başkanlığından yapılan yeni duyuru ile planlanan ihalenin şimdilik iptal edildiğini belirtildi.

Daha önce yapılan ihale ilan detayı aşağı belirtilmiştir, ancak ihalenin şimdilik iptal edildiği açıklaması geldi.

Baykan Belediyesi yayımladığı ilanında , 15 adet ticari taksi plakası muhammen bedel olarak 15.000 TL üzerinden ihaleye çıkarılacak. Şartname bedeli 100 TL olup, ilgilenenler Yazı İşleri Müdürlüğü'nden temin edebilecekler. Şartname bedelinin iade edilmeyeceği belirtilirken, ihaleye katılmak için gerekli belgelerin eksiksiz sunulması gerektiği vurgulandı. İhaleye katılmak isteyenlerden istenen belgeler arasında nüfus cüzdanı fotokopisi, borçsuz olduğunu gösteren belge, son bir yıl içinde Baykan'da ikamet ettiğini gösteren belge ve aracın Baykan Belediyesi T Ticari Taksi İşletme Yönetmeliği'ne uygun olarak en fazla 10 yaşında olduğunu gösteren belge yer alıyor. Daha fazla bilgi almak veya şartname temin etmek isteyenlerin Baykan Belediyesi yazı işleri müdürlüğü  ile iletişime geçmeleri gerektiği ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN