Baykan'da Tonlarca Suyun Boşa Akması Önlendi

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Baykan ilçesi ve Veysel Karani beldesinin su isale hattında meydana gelen su iletim hattı tamir edilerek, her gün tonlarca suyun boşa akması önlendi.

Baykan Belediyesi ve Veysel Karani Belediyesinin ortak çalışmasıyla Baykan terfi deposunun girişinde meydana gelen su patlağı tamir edilerek, günde binlerce ton temiz suyun ilçeye yeniden akışı sağlandı.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, binlerce ton temiz suyun boşa akmaması için Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ile iletişime geçerek ortak kullanılan ana su iletim hattındaki sıkıntının bir an önce giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldığını belirtti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Tunç, "Başlatılan ortak çalışmalar neticesinde su deposunun ana hattında meydana gelen patlak giderilerek tonlarca temiz suyun boşa akması önlenmiştir." diye konuştu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ise Baykan ilçesi ve Veysel Karani beldesinin su isale hattının Baykan terfi deposunun girişinde meydana gelen su patlağı iki belediyenin ortak çalışması sonucu tamir edildiğini ifade ederek, şöyle dedi:

"İçme suyunun Veysel Karani beldesinde bulunan bin 500 metreküplük dağıtım deposuna isale edilmesiyle birlikte içme suyu deposunun iç temizliği yapıldıktan sonra içme suyumuz şehir şebekesine verilmiştir. Elimizde olmayan bu aksaklığın belde hakkımızca anlayışla karşılandığından eminiz, Tüm çaba ve hizmetlerimiz Veysel Karani halkı içindir." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN