• Haberler
  • Siirt Haber
  • BEM-BİR-SEN Bölge Başkanlarından Siirt İl Başkanı Eker'e Tebrik Ziyareti

BEM-BİR-SEN Bölge Başkanlarından Siirt İl Başkanı Eker'e Tebrik Ziyareti

Kısa süre önce Genel Merkez Yönetim Kurulunun tensipleriyle Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) Siirt İl Başkanlığına atanan Özgür Eker'e, Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölge başkanları tebrik ziyaretinde bulundu.

16 Şubat tarihinde Genel Merkez Kurulu oluruyla Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (BEM-BİR-SEN) Siirt İl Başkanlığına atanan Özgür Eker’e bölge başkanları tebrik ziyaretinde bulundu. Memur-Sen Konfederasyonunun Yerel Yönetimler kolunda etkili olan Bem-Bir-Sen’in çiçeği burnunda Siirt İl Başkanı Özgür Eker’e, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini kapsayan Van Şube Başkanı Harun Altın, Şırnak İl Başkanı Ahmet Temel, Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Zeki Yağmur, Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı, Mardin İl Başkanı Ahmet Tulga ve Bitlis İl Başkanı Oktay Gürbüz’den oluşan heyet yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Siirt’e gelerek ziyarette bulundular.

Heyet, Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanı Özgür Eker’i Sendika ofisinde ziyaret ederek, kendilerini ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Siirt İl Başkanı Eker tarafından karşılanan heyet, Siirt’in tarihsel ve kültürel yerlerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilen getiren Eker, kendilerini ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulunan bölge il başkanları ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme