BEM-BİR-SEN'den Zabıta Haftası'na Özel Anlamlı Etkinlik

BEM-BİR-SEN Siirt İl Başkanı Özgür Eker, Zabıta Haftası ve zabıta teşkilatının 198. kuruluş yıldönümünü, Siirt Belediyesinde görevli zabıta personelleriyle düzenlenen yemekte kutladı. Eker, zabıta teşkilatının vatandaşlar için önemine vurgu yaptı ve özverili çalışmalarından dolayı personellere teşekkür etti.

Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN), Zabıta Haftası ve zabıta teşkilatının 198. kuruluş yıldönümünü Siirt Belediyesinde görevli zabıta personelleriyle bir araya gelerek kutladı.

BEM-BİR-SEN Siirt İl Başkanı Özgür Eker, zabıta personelleriyle düzenlenen yemekte bir araya gelerek Zabıta Haftası’nı kutladı. Eker, yaptığı açıklamada, bu yıl zabıta teşkilatının 198. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladıklarını belirtti.

BEM-BİR-SEN'den Zabıta Haftası'na Özel Anlamlı Etkinlik

Eker, “Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nda Siirt’te görevli zabıta personellerimizi hatırlamak istedik. Belediyelerin gören gözü ve işiten kulağı olan Zabıta Teşkilatlarımız, aynı zamanda Belediyelerimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görerek her zaman vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde olmaya devam etmektedir.” dedi.

Eker, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “198 yıllık köklü bir teşkilatın mensubu olan siz değerli personellerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan siz değerli arkadaşlarımız, yaptığınız uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı oluşmasını sağlayan ve ilimizin gelişimine katkı veren önemli bir görevi icra etmektesiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor ve tüm Zabıta Teşkilatı’nın Zabıta Haftası’nı BEM-BİR-SEN ailesi olarak kutluyoruz.”

Bakmadan Geçme