• Haberler
  • Siirt Haber
  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile Ağırlandı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile Ağırlandı

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Özpınar Köyü'nü ziyaret ederek köy halkıyla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Akpolat, köyde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Özpınar Köyü’nü ziyaret etti. Beşiktaş’taki Siirtli komşularının davetiyle gerçekleştirilen ziyaret sırasında Başkan Akpolat’a, Meclis Üyesi Şakir Süzgü, Dikilitaş Mahallesi Muhtarı Nurcan Sızmaz, Dikilitaş Camii İmamı Gökhan Kascan ve CHP Beşiktaş İlçe Yöneticisi Emin Silgu de eşlik etti.

Ziyaret sırasında, köy halkı tarafından türkü ve halaylarla karşılanan Akpolat ve ekibi, samimi bir ortamda ağırlandı. Özpınar Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Selahattin Silgu ve köyün tüm sakinlerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eden Akpolat, kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile Ağırlandı

Başkan Akpolat, Siirtli vatandaşların sıcak ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Beşiktaş’taki Siirtli komşularla daha önce kurulan dostluk köprülerinin bu ziyaretle daha da güçlendiğini belirtti. Ziyaretin, iki bölge arasındaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirme amacını taşıdığını vurguladı.

Siirt Şirvan Özpınar Köyü’ndeki bu anlamlı ziyaret, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın sosyal dayanışmayı artırma ve farklı bölgeler arasında köprüler kurma çabasının bir parçası olarak değerlendirildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile AğırlandıBeşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile AğırlandıBeşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile AğırlandıBeşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Siirt'in Özpınar Köyü'nde Sıcak Bir Karşılama ile Ağırlandı

Bakmadan Geçme