Biberonla süt içtiği sırada nefessiz kalan 6 aylık bebek hayatını kaybetti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gaziantep'te yaşayan Fadime Maviş'in 6 aylık bebeği Eylül Maviş, biberonla içtiği sütün soluk borusunu tıkaması sonucu nefessiz kalarak hayatını kaybetti. Ölümü ile ailesini yasa boğan minik Eylül, otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Gaziantep'te gece saatlerinde 8 Şubat Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fadime Maviş (30), 3 çocuğunun en küçüğü olan Eylül bebeği ağlayınca, biberon ile süt verdi. Fadime Maviş, iddiaya göre bir süre sonra uyuduğunu düşündüğü bebeğini yatağına yatırdıktan sonra uyudu.

BELEDİYE HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Olayla ilgili adli işlemler devam ederken Fırat K.'ye yardım eden ve tutuklanarak cezaevine gönderilen M.A'nın Kartepe Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Kartepe Belediyesi M.A'nın işten çıkartmak için çalışma başlattığı belirtildi. Kartepe Belediyesi Başkanı Mustafa Kocaman'ın yaptığı açıklamada Belediye personeli M.A'nın olayın neresinde olduğunu bilmediklerini ancak Fırat K'ya yardım ederek video çektiğini bu nedenle açığa alınarak işten çıkartılması konusunda hukuki süreç başlattıkları öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN