Bomba İddia: Siirt'te birçok kurum müdürü görevden alınacak

Kulis bilgilerine göre Siirt'te birçok kurum müdürü görevinden alınacağı iddia edildi. Şehrin kanayan yaralarına, varlığı yokluğu belli olmayan, proje üretmeyen kurumlara el atılacağı belirtildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Artı Siirt Haber Ajansının edindiği kulis bilgilerine Temmuz ya da Ağustos ayı gibi Siirt’te birçok kurum müdürünün görevinden alınacağı iddia edildi.

Resmî olmayan bilgilere göre Temmuz ayında valiler kararnamesinin yayınlamasından sonra Siirt’te birçok müdürün görevinden alınacağı ve yerlerine yeni müdürlerin atanacağı iddia edildi. 

Geçtiğimiz hafta Siirt Milli Eğitim Müdürlüğünde geçici görevli 4 şube müdürü tasarruf tedbirleri gerekçe gösterilip görevinden alınmıştı. Şube müdürlerinin yerlerine yenileri hala atanmamışken edinilen kulis bilgilerine göre Siirt’te birçok kurum müdürünün de değişeceği iddia edildi. Bu bilgiler iddia olup önümüzdeki süreçte gerçek olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Duyarlı | 30 Haziran 2024 00:00

    Bir ilçede kadrolu şube md. yıllardır il merkezinde görevlendirme ile görev yapıyor. Asli greve iade ise; bu kişi diğer kişiler de aynı uygulamaya tabi olmalı. Tüm kurumlar da uygulanırsa hiç kimsenin itirazı olmaz. İnşallah adil bir şekilde gerekenler yapılır.

  • Memet Ali | 29 Haziran 2024 10:20

    4 Milli Eğitim şübe Müdürü görevden alınmamış sadece eski görev yerlerine gönderilmiş, bu arkadaşlar sanki suç işlemiş gibi gösterilip açığa alındığı gösteriliyor, hocalarımız olurla şübe Müdürlüğünü yürütüyorlardı eski görev yerlerine gönderilmiş.

  • Yakup | 29 Haziran 2024 00:48

    Değişsin kadro koparmak için şube mudurunu il müdürü yaparlarsa bu gün gibi istediğini yapar bir makam aracı na yetinmeyip dört mm akam aracı olursa mevzuata vakıf olmayana kıymet verirseniz olur o kadar bunun tek sebebi geçmiş siyasetçileri sorgulayalim milli eğitim müdürü zati alem saha boş kale boştur golünü atıyorsun ama yarın çizgiyi gecemiyeceksin o za MB an hesabını verceksin.

  • Şükrü | 28 Haziran 2024 22:51

    Milli eğitimde norm kadro yok ki yerlerine başkası atansın. Ayrıca görevden alınan milli eğitim tesis müdürünü niye yazmadınız. Olmayan kadroya görevlendirildiği için mi

BUNLARA DA BAKIN