Darısı Siirt'in Başına!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Bir çok etkinlikte önümüzde olan komşu ilimiz Batman'da bir festival kararı daha alındı.

Batman’ın tarihi antik kenti Hasankeyf’te su sporları festivali düzenlenecek.

Ilısu Veysel Eroğlu Baraj gölünün dolması sonrası Batman’ın antik kenti Hasankeyf’te Batman Valiliği öncülüğünde yapılması planlanan “Hasankeyf Su Sporları Festivali” hazırlık toplantısı Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında yapıldı. Eylül ayında düzenlenmesi planlanan su sporları festivali için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

Su sporları alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri, Dragon yarışları, Kano, Kürek, Yelken ve Yamaç Paraşütü sporu ile alakalı sunum yaptı. Ayrıca telekonferans yöntemi ile toplantıya katılan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve federasyon yetkilileri düzenlenecek yarışmalara ilişkin deneyimlerini paylaştı.

Toplantıya; Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Müze Müdürü Şehmus Genç, Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri, su sporları ve yamaç paraşütü alanında faaliyet gösteren bazı firmaların yetkilileri katıldı.

Bizlerde bir çok konuda önümüzde olan Batmana başarılar dilerken, darısının Siirt'in başına demeyi de eksik etmiyoruz.!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN