Davinson Sanchez Derbi Öncesi Belirsizliği! Oynayabilecek mi?
Brezilya maçında kafasına darbe alan Kolombiyalı stoperin Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı sağlık kontrollerinin ardından netleşecek.
Galatasaraylı Davinson Sanchez'in Beşiktaş derbisinde forma giyip giymeyeceği netlik kazanmadı. Kolombiyalı stoper, Dünya Kupası Elemeleri'nde Kolombiya’nın Brezilya ile oynadığı maçta kafasına darbe alarak bilinç kaybı yaşadı. Bu nedenle Paraguay karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmedi.
Sanchez'in durumu, beyin cerrahları ve nörologlardan oluşan bir heyet tarafından değerlendirilecek. Yapılacak incelemelerin ardından sağlık ekibi, deneyimli savunmacının derbide oynayıp oynayamayacağına karar verecek. Teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray teknik ekibi süreci yakından takip ederken, sarı-kırmızılı taraftarlar oyuncunun derbiye yetişmesini umutla bekliyor.
Bakmadan Geçme





