Demet Akalın, Siirt'te Kızının Adına Çocuk Parkı Yaptırıyor

Ünlü sanatçı Demet Akalın, Siirt'te kızının adına çocuk parkı yaptıracağını duyurdu. Yardım faaliyetleriyle bilinen Akalın, projeyi @CocuklarGulsun derneği aracılığıyla gerçekleştirdi.

Sanatçı Demet Akalın, sosyal medya platformu X üzerinden Siirt’te çocuklar için park yaptıracağını duyurdu. Yardımlarını bu kez Siirt’e yönlendiren Akalın, projeyi kızının adına yaptırıyor. @CocuklarGulsun derneğiyle yapılan iş birliği sayesinde kısa sürede iki park yapımı için de gerekli destek toplandı.

Demet Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Siirt’te kızının adına bir çocuk parkı yaptıracağını açıkladı. Her ay farklı bir şehirde yardım faaliyetlerinde bulunan ünlü sanatçı, bu sefer yardımlarını @CocuklarGulsun derneği aracılığıyla Siirt’e yönlendirdi.

Akalın, park yapımı için gerekli organizasyonun hızla gerçekleştiğini belirtti. Yapılan birkaç telefon görüşmesi sonucunda, bir değil, iki park yapımı için yeterli bağış toplandığını dile getiren sanatçı, bu süreçte destek olan tüm dostlarına teşekkür etti.

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme