DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Dayanan'dan Adalet Nöbetindeki Şenyaşar Ailesine Destek 

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara'da Adalet Bakanlığı önündeki eylemini 110'uncu gününde sürdüren Emine Şenyaşar'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Şanlıurfa Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar’ın Şanlıurfa’dan, Ankara Adalet Bakanlığı önüne taşıdığı Adalet Nöbeti 110’uncu gününde.

DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Dayanan'dan Adalet Nöbetindeki Şenyaşar Ailesine Destek 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmek, DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan, Ankara Adalet Bakanlığı nöbete devam eden Emine Şenyar’a destek ziyaretlerinde bulundu.

DEVA Partili Şahin, Emine Şenyaşar’ın sürdürdüğü adalet arayışının toplumun tüm kesiminin arzusu olduğuna dikkati çekerek, “Parlamentoda bunu dillendirmek bizim de boynumuzun borcu olsun. Bu anlamlı nöbetinize destek olmak adına buradayız. Bir adalet savunucusu olarak söylüyorum; normalleşmenin yolu adaletten geçiyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN