DEVA Partisinden Siirt İl Başkanlığına İlişkin Önemli Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcı 23. Dönem Batman Milletvekili EMİN EKMEN ve 22. Ve 23. Dönem Diyarbakır Milletvekili Demokrasi Ve Atılım Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ali İhsan Merdanoğlu, Siirt'te gündeme gelen il başkanlığı söylentilerine ilişkin açıklamada bulundu.

"SİİRT'TE, HİÇ KİMSEYE İL BAŞKANLIĞI TEKLİF ETMEDİK!"

Partileri için İl Başkanı adaylığına uygun isimlerin tespiti konusunda çalışmalar yapmak üzere Haziran ayının ilk haftasında Siirt'te gelerek görüşmelerde bulunan ve İl Başkanlığına talip olan isimlerle ilgili kamuoyu araştırması yapan heyette yer alan Diyarbakır 22 ve 23. dönem Milletvekillerinden Ali İhsan Merdanoğulu ve Genel Başkan Yardımcısı 23. dönem Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen açıklamada bulunarak sosyal medyada partilerinin Siirt teşkilatı konusunda yer alan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundular.

DEVA Partisi olarak Siirt'te hiç kimseye İl Başkanı olması konusunda bir tekliflerinin olmadığını, yaptıkları görüşmelerle ilgili hazırladıkları raporu Genel Merkezlerinin görüşlerine sunduklarını belirten Ekmen ve Merdanoğlu (Değerlendirmeyi Genel Başkanlık yapacak. Biz, İl Başkanı tespit etmek işinde yetkili değiliz. Tuttuğumuz raporu genel merkeze sunduk. şeklinde konuştular.

Sosyal medyada yer alan haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN