• Haberler
  • Siirt Haber
  • Dört Ay Hazırlık Yapıldı! Siirt Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Operasyonlarından Biri Yapıldı

Dört Ay Hazırlık Yapıldı! Siirt Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Operasyonlarından Biri Yapıldı

Siirt Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttüğü operasyonda Siirt tarihi in en büyük operasyonlarından birine imza atıldı.

Yapılan operasyonun hazırlığı dört ay sürdü. Van üzerinden, Siirt'in Pervari ve Şirvan İlçelerinden geçirilen tam 100 kilo eroin İstanbul'a oradan da Avrupa'ya gönderilmek istenirken, Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri 4 kişiyi düzenlediği operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan, T.S., K.Y. , S.Y. , A.M. ve Ö.K emniyette işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan ortak faaliyetlerde: Van Çatak Pervari Şirvan üzerinden İstanbul'a oradan da Yurt dışına yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapan organizasyonun deşifresi için 4 ay süre ile projeli çalışma yürütülmüş, tespit edilen T.S., K.Y. , S.Y. , A.M. ve Ö.K. isimli şüphelilerin suç unsurları ile yakalanması için başlatılan operasyonda yaklaşık 100(yüz) kg gelen eroin maddesi ele geçirilmiş, organizasyonun tüm yönleriyle çözülmesi için çalışmalarımız devam etmektedir.SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ"

Bakmadan Geçme