• Haberler
  • Genel
  • Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimlerin Listesi Ortaya Çıktı

Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimlerin Listesi Ortaya Çıktı

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 28 kişinin diplomalarının 'yokluk' ve 'açık hata' gerekçeleriyle iptal edildiğini duyurdu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 1990 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce programına usulsüz yatay geçiş yapan 38 kişiden 10'unun kaydı silindi, geriye kalan 28 kişinin yatay geçiş kararları ve bu kararlara dayanarak elde ettikleri mezuniyetler "yokluk" ve "açık hata" gerekçeleriyle iptal edildi. Üniversite, bu karara dayanak teşkil eden belgeleri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na ileteceğini belirtti.

1990 yılında yatay geçiş yapan isimlerin listesi de ortaya çıktı. Ekol TV'den Aziz Akova’nın haberine göre, Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul Üniversitesi’ne yatay geçiş hakkı kazanan isimler şöyle sıralanıyor:

Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimlerin Listesi Ortaya Çıktı

Ekrem İmamoğlu ile Birlikte Yatay Geçiş Yapan İsimlerin Listesi Ortaya Çıktı

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!