Eruh'ta Kurban Bayramı Öncesi Mezarlık Temizliği Ve Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Belediye Başkanı Cevher ÇİFTÇİ'nin talimatları doğrultusunda, Fen İşlerine bağlı ekipler ve Eruh ERKUT Derneği iş birliği ile ilçe mezarlığında yabani ot temizleme ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirilen bu çalışmalarda, mezarlık alanında biriken yabani otlar temizlendi, yollar düzenlendi ve genel temizlik yapıldı. 

Mezarlıkta yapılan bu kapsamlı temizlik çalışmaları sayesinde, bayramda kabir ziyaretinde bulunacak vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri hedefleniyor.

Belediye Başkanı Cevher ÇİFTÇİ, "Vatandaşlarımızın bayram öncesinde ve süresince mezarlık ziyaretlerini rahatça yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri aldık. Fen İşleri ekiplerimiz ve ERKUT Derneği gönüllüleri büyük bir özveri ile çalışarak mezarlığımızı temizledi ve düzenledi. Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Eruh Belediyesi olarak, halkımızın taleplerine ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nı en iyi şekilde karşılayabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  dedi.

Eruh Halkına Teşekkürler

Belediye yetkilileri, mezarlık temizliği sırasında vatandaşların gösterdiği anlayış ve destek için teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN