7 Temmuz Haberleri

7 Temmuz Haberleri

Otomobiller için olan 7 Temmuz'daki düzenleme ertelendi! Hangi modeller için ertelendiği belli oldu

Güvenlik özelliklerini sıfır araçlar için zorunlu hâle getiren düzenleme, bugün alınan kararla 7 Temmuz'dan 31 Ağustos'a ertelenmişti. Ancak ertelemenin sadece bazı yerli araçları kapsadığı ifade edilmişti. Peki hangi araçlar, ertelemeden yararlanacak, hangileri yararlanamayacak?

Sıfır araç alacaklar dikkat! 13 marka kampanya açıkladı: Liste fiyatları belli oldu

Sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler otomobil piyasasını araştırmaya devam ediyor. Otomobil markaları 7 Temmuz'da yürürlüğe girecek GSR öncesi stokları eritmek için kampanyalara hız verdi.

İkinci El Otomobil Alacaklar Dikkat: 7 Temmuz öncesi uyarı

Otomotiv sektörü temsilcileri, 7 Temmuz'dan itibaren devreye girmesi beklenen "Genel Güvenlik Yönetmeliği" (GSR II) nedeniyle sıfır araçlarda kampanyaların yoğunlaştığını ve bunun neticesinde de ikinci el araçların gerçek satış fiyatlarının düşüşe geçtiğini belirtiyor.

Sıfır Araç Fiyatları Neden Düştü? Bu Durum Ne Zamana Kadar Devam Edecek?

Sıfır araç fiyatlarında yaşanan düşüşün sebebi Avrupa Birliği regülasyonu. 7 Temmuz 2024 itibari ile araç satışlarında yeni bir dönem başlayacak. O araçlar satılamayacak. Bu nedenle stok eritmek isteyen firmalar araçlara 300.000 TL'ye kadar indirim yapıp, faizsiz araba kredisi veriyor. Elbette bu durum ikinci el araçlara da yansıyor. İşte detaylar...

Siirt Üniversitesi Tercih Tanıtım Günleri Başladı

YKS 2023 sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla tercih yapmaya hak kazanan öğrencilere rehberlik ve danışmanlık yapmak üzere 27 Temmuz'dan 5 Ağustos'a kadar 16.00-22.00 saatleri arasında Güres Caddesi Sancaklar Ortaokulu önünde hizmet verecek olan Tercih/Tanıtım Çadırının açılış töreni yapıldı.

Kılıçdaroğlu hakkında bomba iddia: Başkanlığı düştü

CHP'de kurultay tartışmaları devam ederken, 2015'teki kurultayın ertelenmesini Yargıtay'a taşıyan Yargıçlar ve Savcılar Birliği eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, 27 Temmuz tarihi itibariyle Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığının hukuken düştüğünü öne sürdü.

Altında Tarihi Zirve! 27 Temmuz Gram, Çeyrek, Yarım ve Cumhuriyet Altını Fiyatları...

Altın, ABD'de faizlerin 22 yılın zirvesine yükseltilmesinin ardından yatırımcıların sıkılaşma döngüsünde sona gelindiği ihtimalini daha güçlü şekilde fiyatlamasıyla yükselmeye devam etti. Altının gram fiyatı, 1.714 lira seviyesinde işlem görüyor. İşte çeyrek altın, Cumhuriyet altını, ons altın fiyatları...

Gram altın haftaya tarihi zirveyle başladı! 17 Temmuz gram, çeyrek ve cumhuriyet altını fiyatları...

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları ne kadar yükseldi? İşte soruların yanıtları

Meteoroloji'den sonra bir uyarı da Siirt Valiliğinden geldi!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının, mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği bildirilmesinden sonra Siirt Valiliği de sosyal medya hesapları üzerinden Siirt halkına uyarıda bulundu.

Aman Dikkat! Meteorolojiden Güneydoğu için sıcak hava uyarısı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklığının, mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM tarafından 30 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında tercihleri yapılan KPSS-2022/1 kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı.

Benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim geliyor! 17 Temmuz benzin ve motorin fiyatları

Petrol fiyatları çakıldı, benzin fiyatlarına indirim geliyor. Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüşler benzin fiyatlarına da yansıyor. 14 Temmuz'daki indirimin ardından şimdi de Pazartesi günü itibariyle benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim yapılması bekleniyor. İşte olası indirim sonrası Ankara - izmir ve İstanbul benzin fiyatları...

Emekli bayram ikramiyeleri yatacağı tarih açıklandı

Emekli bayram ikramiyelerinin 2-7 Temmuz arasında hesaplara yatacağı açıklandı.