Benzin Fiyatları Haberleri

Benzin Fiyatları Haberleri

Otogaza Yine Zam: Yeni Fiyatlar Belirlendi | Siirt'te Otogaz Fiyarları | Siirt'te gaz fiyatları ne kadar oldu?

Son akaryakıt zamlarının ardından otogaz (LPG) fiyatlarına da zam yapıldı. Yeni fiyat tarifesi gece yarısından itibaren geçerli oldu. Zammın ardından Siirt'te otogazın litre fiyatı 22.13 TL'ye, İstanbul ve Ankara’da ise otogazın litre fiyatı ortalama 21,95 TL’ye çıktı.

Depoları Fulleyin! Benzin Ve Motorine Çifte Zam Geliyor! Siirt'te Akaryakıt Fiyatları...

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Motorin ve benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

Kriz büyüyor! Benzin ve motorin fiyatına zam geliyor mu? Siirt'te 13 Ocak 2024 motorin-benzin-LPG fiyatları

Akaryakıta gelen zam bütün kalemleri etkilediği için vatandaşlar zam var mı indirim var mı diye sorguluyor. Yeni haftada motorin, benzin ve LPG fiyatlarında değişiklik olacak mı? 13 Ocak 2024 akaryakıt fiyatlarında son durum

Benzin ve motorinde fiyat 5 katına çıkıyor: Bu tarihte yüzde 500 zam geliyor

Küresel akaryakıt piyasasında önemli bir karar alındı: Akaryakıt fiyatlarına yüzde 500 zam yapılacak. Brent petrolün 77 dolara yükselmesi ve ABD'nin Küba'ya uyguladığı abluka nedeniyle ekonomik kriz yaşayan ülkelerde benzin fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor.

Akaryakıta ÖTV zammı geliyor: Zam 9 lirayı bulabilir! Siirt'te Akaryakıt Fiyatları...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Benzin ve motorin fiyatlarında son durum! Siirt ve ilçelerinde 2 Kasım 2023 akaryakıt fiyatları

Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Motorin Fiyatı Bir Daha Değişiyor! İndirim Pazartesi Günü Pompaya Yansıyacak

Motorinin litre fiyatına pazartesi gününden itibaren indirim gelmesi bekleniyor.

Benzinin litre fiyatına dev zam geldi! İşte Siirt ve ilçelerinde akaryakıt fiyatları...

Motorine gelen 2 lira 3 kuruşluk zammın ardından bu kez de benzine zam geldi. Bu gece yarısından itibaren benzinin litresine 1 lira 65 kuruş zam geldi. Zammın ardından benzinin litresi 39 lirayı aştı.

Benzin fiyatlarına okkalı zam bekleniyor

Brent petrol ve dolar kurundaki hareketlilik ile KDV ve ÖTV oranlarında yapılan zamlar benzin ve motorin fiyatlarında da değişikliğe neden oluyor.

Araç sahipleri dikkat! Benzine okkalı zam geliyor

Döviz kurlarındaki dalgalanma ve Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatları sürekli değişiyor. Motorine yapılan zammın ardından, benzin fiyatlarına da 1,30-1,55 TL arasında bir zam bekleniyor.

Benzine bu gece büyük zam geliyor

Akaryakıtta ÖTV düzenlemesiyle gelen zamlara bir yenisi ekleniyor. Benzin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli 2 lira zam bekleniyor.

Motorine Zam Geldi, Fiyatlar Yükseliyor

Geçtiğimiz hafta yürürlüğe giren ÖTV kararının ardından motorin ve benzin fiyatlarına zam geldi. Motorine cuma günü 1.55 kuruş zam yapılacak. İstanbul'da motorin litre fiyatı 32.3 liradan satılırken, benzinin litresi ortalama 34.05 liradan satılıyor. Akaryakıt fiyatları, gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle hesaplanıyor.

Akaryakıt zammı sonrası Erdoğan’ın 30 yıl önceki videosu gündem oldu: Saf olma, kendine gel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, dev akaryakıt zammını Avrupa'daki benzin fiyatlarını karşılaştırarak savundu. 30 yıl önce benzer bir savunmayı yapanlara Erdoğan'ın verdiği yanıt gündem oldu.

Zamların Ardı Arkası Kesilmiyor! Şimdi de Benzine Zam

Benzin fiyatlarına bu gece bir zam daha geliyor. Dolar kurundaki ve petrol fiyatlarındaki artışın etkisiyle akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı son dönemde hızlandı.

Bu gece benzine zam geliyor!

Petrol fiyatlarındaki değişim ve dolar kurundaki yükseliş nedeniyle benzine bir zam daha geliyor. Benzinin litre fiyatı 21 lirayı aşacak. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü güncel benzin fiyatları...

Benzin fiyatlarına yine zam yapıldı!

Brent petrolde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere, benzine 1 lira 12 kuruşluk zam bekleniyor.

Benzin ve motorine en az 5 TL zam için tarih verildi

Türkiye’de benzin fiyatları şu anda (10 Ocak 2023) 19,48 TL, motorinin litresi ise 22,11 TL ama bu fiyatlara en az 5 TL zam için tarih verildi. Dahası, öngörülen petrol fiyatlarının artışına bağlı olarak motorinin 30 TL’yi, geçebileceği vurgulandı.

Akaryakıt alacaklar dikkat! Benzin fiyatlarına bir indirim daha!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim geliyor. Benzinin litre fiyatına gelen 2 lira 15 kuruşluk indirimin ardından 10 Aralık 2022 itibariyle 75 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.

Motorine zam sonrası yeniden indirim geldi...

Motorin (mazot) ve benzin fiyatları için araç sahipleri son dakika indirim ve zam haberleri takibini sürdürüyor. Petrol piyasasındaki gelişmelerle oldukça hareketli bir dönem geçiren akaryakıt fiyatları son bir aydır neredeyse her gün değişiyor. Son olarak geçen hafta zam yapılan motorine indirim geldi. Peki güncel benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve Motorine 'Çok Sağlam' İndirim Bekleniyor

Sektör kaynaklarının iddialarına göre benzin ve motorine çok sağlam bir indirim kapıda. Bu gece yarısı itibarıyla geçerli olacağı söylenen indirim, benzin fiyatlarını 20 TL seviyelerine çekecek.

Petrol fiyatları düşüyor! Akaryakıt fiyatlarına indirim

Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik beraberinde akaryakıt indirim ve zam haberlerini beraberinde getiriyor. Motorin ve benzin fiyatlarına peş peşe uygulanan indirimin ardından LPG fiyatlarına zam yapılmıştı. Brent petrol piyasalarında gözlemlenen düşüsün ardından LPG, motorin ve benzin fiyatlarında indirim beklentisi oluştu.

Benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim geliyor! 17 Temmuz benzin ve motorin fiyatları

Petrol fiyatları çakıldı, benzin fiyatlarına indirim geliyor. Uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatında yaşanan sert düşüşler benzin fiyatlarına da yansıyor. 14 Temmuz'daki indirimin ardından şimdi de Pazartesi günü itibariyle benzin fiyatlarına 96 kuruş indirim yapılması bekleniyor. İşte olası indirim sonrası Ankara - izmir ve İstanbul benzin fiyatları...

Petrol fiyatları sert düştü! Benzin fiyatlarıyla ilgili bir iyi bir de kötü haber geldi

ABD medyasına konuşan uzmanlar, benzin fiyatları için bir miktar indirim geleceğini, ancak petrol piyasasındaki durgunluğun benzin fiyatlarına olumsuz etkisi olabileceğini söylüyor. İşte petrol ve akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

Akaryakıta yapılan zamlara Cübbeli Ahmet Hoca da tepkisiz kalamadı

Kendi Youtube kanalı üzerinden konuşmalar yayınlamaya devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, benzin fiyatlarının yükselmesinden yakındı.

Herkesin Gözü Bu Haberde! Akaryakıt Fiyatları Düşecek Mi?

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili rüzgarı terse çevirebilecek hamle! Benzin ve motorin fiyatlarındaki artış herkesi olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son zamlarla birlikte Türkiye'de benzin fiyatları 26.23 TL'yi aşarken motorinin litre fiyatı da 25.89 TL'den satışa sunuluyor. Hem Rusya - Ukrayna savaşı hem de enerji krizi nedeniyle gözler yeni bir ülkeye çevrildi. Türkiye dahil tüm ülkeler oradan gelecek iyi haberi bekliyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Benzinde İndirim Haberi!

Türkiye'de motorinin pompa fiyatına çarşamba günü 1 lira 55 kuruş, perşembe günü de 88 kuruş indirim yapılmıştı. Bu indirimlerin ardından benzin fiyatlarında da indirim beklentisi oluştu.

Ukrayna: Türkiye’nin de garantör olduğu yeni bir anlaşma imzalayalım

Rusya'nın Ukrayna operasyonu nedeniyle ABD'nin Rus petrolüne ambargo açıklaması bekleniyor. ABD'deki benzin fiyatları ise galon başına 4.173 dolara çıkarak 2008'den beri en yüksek seviyeye ulaştı. Ukrayna'da iktidar partisi Halkın Hizmetkarı Partisi, Budapeşte Memorandumu yerine komşu ülkelerle güvenlik garantileri anlaşması imzalanmasını önerdi.