Blok Haberleri

Blok Haberleri

Resimde kaç blok var? 12 saniye içinde bulan, dahi sayılıyor…

Bu zeka oyunuyla IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi zorlayın! Blokları 12 saniyede doğru şekilde sayabilir misiniz? Cevabı bulan, dahi sayılıyor. Hazırsanız, başlayın!

Arkadaşının IBAN tuzağına düştü: 8 ay hapis yattı, 10 yıl daha yatabilir

Konya’da ‘benim hesabımda bloke var’ bahanesine inanarak arkadaşına IBAN numarasını veren kişi, para aklama yöntemi tuzağına düşerek hapse girdi. 1 paket sigara parasını kendisine hediye olarak veren dolandırıcı arkadaşının ağına takılan 45 yaşındaki Mustafa Ergin, 8 ay hapiste yatarken, hakkında açılan 5 farklı dosyadan ise yaklaşık 10 yıl hapis cezası bekliyor.

Türkiye'nin 4'üncü operatörü abone alımına başladı

Türkiye'nin 4'üncü operatörü olarak hizmet verecek Netgsm, "0510 22X XXXX" numara blokuyla bu ay itibarıyla abone alımına başladı.

Siirt Üniversitesinde Final Sınavlarına Hazırlanan Öğrencilere Çorba İkramı

2023-2024 güz dönemi final sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Siirt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi C Blok önünde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Prof. Dr. Cahit Pesen’in katılımıyla çorba ikramında bulunuldu.

Ve Kesin Sonuç Alındı... Düşen Ya da Çürüyen Dişlerin Yerine Artık Yenisi Çıkacak

Fareler üzerinde yapılan çalışmada başarılı olan bilim insanları, diş çıkmasını engelleyen USAG-1 proteinini bloke eden bir antikor ilacı üzerinde çalışıyor. Bu da demek oluyor ki kaybettiğiniz dişlerinizin yerine yenisi çıkabilir.

'Helal' kripto para birimi Islamic Coin geliyor: Müslümanlara özel tasarlandı

"Şeriata uygun" olarak geliştirildiği iddia edilen "Islamic Coin", Eylül ayında farklı borsalarda ticarete açılacak.

Siirt'te Jandarmanın Önündeki Beton Bloklar Geriye Çekildi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı önündeki beton bloklar iki metre geri çekildi.

AYM'den HDP kararı

Anayasa Mahkemesi, HDP'nin hesaplarına bloke konulması talebini reddetti.Anayasa Mahkemesi, HDP'nin hazine yardımına bloke konulması talebini reddetti.

HDP kararı sebebiyle Bahçeli'nin hedefindeki AYM Başkanı Arslan'dan, Erdoğan'ın bulunduğu törende imalı sözler

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dinlediği konuşmasında dikkat çeken sözler sarf etti. Arslan, "Kararlarımızı eleştirmek yerine kararlara imza atanları hedef alan, insaf ve izanla bağdaşmayan, son tahlilde kişisel ve kurumsal itibarı zedelemeye yönelik ithamların da hiçbir faydası olmamaktadır" şeklinde konuştu. Hatırlanacağı üzere Anayasa Mahkemesi, HDP'nin Hazine yardımı blokesini kaldırması sebebiyle Devlet Bahçeli'den büyük tepki almıştı.

Milletvekili adaylığı için yaptığı temayül yoklamasında partililer birbirine girdi

AK Parti’nin Gaziantep’te düzenlediği milletvekili temayül yoklamasında "blok oy” iddiaları nedeniyle kavga çıktı. Partililerin birbirlerini yumrukladığı kavga güçlükle önlendi.

Cübbeli Ahmet Hoca, HDP'ye yönelik bedduası sonrası Twitter'da TT oldu

AYM'nin HDP'nin hesaplarına getirilen bloke kararını kaldırmasına tepki gösteren Cübbeli Ahmet Hoca, "Bunlara giden para haram olsun, zehir zıkkım olsun, çoluk çocuklarından bela ile çıksın. Hiçbir Müslüman olarak helal etmiyoruz" dedi. Cübbeli, bu çıkışı sonrası Twitter Türkiye gündeminde ön sıralarda kendine yer buldu.

AYM, oy çokluğuyla blokeyi kaldırdı: HDP'ye Hazine yardımı yapılacak

AYM, oy çokluğuyla HDP'nin Hazine yardımına konulan blokenin kaldırılmasına karar verdi.

AK Parti'nin randevu talebine HDP'den olumsuz yanıt! 2 sebebi var

AK Parti'nin başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği teklifi konusunda talep ettiği randevuya HDP olumsuz yanıt verdi. HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, "HDP'ye yönelik bir intikam davası olan kapatma davasının bütün hızıyla devam ettirilmesi, Hazine yardımının bloke edilmesi nedenleriyle görüşmeme kararı aldık. Hukukun askıya alındığı bir süreçte anayasa değişikliğini görüşmeyi samimi ve inandırıcı, güven verici bulmuyoruz." dedi.

HDP'nin Hazine yardımı hesabına geçici bloke konuldu!

Anayasa Mahkemesi, HDP'nin Hazine yardım hesabına geçici bloke koydu

HDP'nin Hazine yardımına bloke talebi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, HDP'nin Hazine yardımı bulunan hesaplarının bloke edilmesini talep etti

Altaylı’dan ‘çok çirkin süreç’ iddiası: Demirtaş boşuna içerde değil

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, seçim yaklaştıkça muhalif zannedilen fakat iktidarla yakın ilişki kuran ‘unsurlar’ın muhalif blokta çatlak yaratmak için devreye sokulacağını söyledi.

Fenerbahçe, Popüler Blok Zinciri Ağı AVAX ile Ortaklık Kurdu

Fenerbahçe Spor Kulübü, satış rekorları kıran Fenerbahçe Token için popüler blok zinciri projesi Avalanche ile yeni bir işbirliği yapıldığını duyurdu. Sarı lacivertli ekip, Avalanche ağına transferlerin başladığını ve 100.000 adet token'ın ağda bulunduğunu da sözlerine ekledi.